Om os

Vi produkseer unika og laver en række spændende ting og opgaver

Bornprobutikken er produktionskolen Bornpro’s mulighed for at sælge de produkter vores dygtige elever i samarbejde med vores lærere laver på de forskellige værksteder. Siden i sig selv er også et produkt af nogle af elverne som har oprettet og står for vedligeholdelsen af siden.

Vi har 4 værksteder som har en produktion af varer som løbende vil komme ind i butikken. Værksteder er følgende:

Smykkeværkstedet, der laver en række unika og har en lille produktion af varer som vil gå igen. Hvis man har fundet et smykke som man har forelsket sig i, der desværre er udsolgt, kan man kontakte skolen og læreren får at høre om dette smykke kan laves igen. Nogle af smykkerne kan være svære at genfremstille dels fordi arbejdeprocessen kan være vanskelig og de elever der har lavet smykke ikke længere gå på skolen. Hvis det derimod er en af vores to lærling der har lavet smykke er der større chance for det kan laves igen.

Tekstil og design værkstedet, laver også en række unika og laver små produktioner af samme mønster men ikke altid samme farver. Værkstedet vil i den nærmeste fremtid også komme på butikken med deres produkter, men er i gang med et større projekt til Bornholms Sommerfuglepark.

Træværkstedet, er gået i gang med en bestilling af borde bænke sæt, som man efterfølgende vil overveje at produkser til butikken. Værksteder har for det meste lavet ting på bestilling.

Metalværkstedet, har haft en produktion af metaljuletræer, lysestager og andet unika kunst. De vil også komme i butikken til salg, så snart man får lavet en ny produktion. Der er ikke så mange elever på dette værksted og der kræves noget uddannelse før eleverne kan lave noget på værkstedet.